Boetiek Edelhertje

Boetiek Edelhertje

Boetiek Edelhert34.

Wat vind je er zoal?

Boetiek Edelhert34 is speciaal opgezet om de aangeboden artikelen te verkopen ten bate van het goede doel. Dat kunnen b.v. babyslofjes zijn, plantenbakjes. Er is van alles wat. De laatste jaren is er meer aanbieding in snoeperij, zoals appeltaartjes, caken, koekjes, enz. Ook is er veel Veluwse, eigengemaakte jam en kruiden te vinden. Kortom, vast ook wel iets voor u/jou.

Koek uit boetiek

Waar vind je ons?

Onze boetiek is te bezoeken op de laatste zaterdag voor Kerst, in Putten, op de SAGAMBIARA-WALK aldaar. Er wordt u een prachtig wandel evenement aangeboden. Er zijn verschillende afstanden te lopen. Niet in een groep. Onderweg worden u/jullie heerlijke versnaperingen aangeboden.

Bij terugkomst op de startlokatie staat er bij de ingang de boetiek, Edelhert34. De naam verraad het al, het is onderdeel van de SAGAMBIARA-WALK en van gids edelhert34. . Informatie kunt u vinden op de website van het S.O.P.

Er is koffie, thee en wat nog meer. Ook een heerlijk soepje is er verkrijgbaar.

En als u dan zo in de zaal zit, kom dan even een kijkje nemen bij boetiek Edelhert34.

50 % van de opbrengst gaat naar onze doelen.

Waarom maar 50 %?

ALs er meer afgedragen gaat worden, worden de prijzen van de artiekelen ook hoger. Dit ivm de gemaakte kosten. Er wordt niet aan verdient.  

Voor meer informatie kijk dan op www.wandelcommiteSamenOpPad.nl