Gids op pad

Met een natuurgids op pad.

Een wandeling door onze Nederlandse natuur. De Veluwe is een aaneengesloten bosgebied in Gelderland, Daarin leeft het grootst in het wild levend zoogdier van Nederland, het edelhert, samen met wilde zwijnen, reeën, vossen en dassen. De kans dat je oog in oog komt te staan met één van deze dieren is aanwezig.

Op onderstaand formulier kun je je aanmelden. Eigen vervoer is wel een aanraden. Misschien kunt u met elkaar meerijden.

Wie wil dat niet, mooie plaatjes schieten met je camera. Ben jij niet professioneel, maar wil je toch een vp4kans op mooie foto’s in de natuur maken. Meld je dan aan. Samen op pad, de natuur in. Op zoek naar kleine diertjes, bloemen, vlinders en wat meer. Het kan al bij jou in de buurt.

Sta jij al met beide benen op de grond? Of loop je voor jezelf nog te ver vooruit? Denk jij wel eens aan het moment van nu? Vierkantemetertherapie is misschien wel iets voor jou. Anders dan de naam doet lijken, is het geen therapie, maar slechts een bewustwording van het nu. Doe ook eens mee en je zal zien wat je allemaal opvalt en wat het in jou leven kan veranderen. Hiervoor kun je je aanmelden op dit formulier.

Weet jij al wat je uit onze natuur kunt eten? Bosbessen, bramen, beukennootjes. Maar er is zoveel meer. Vaak gezonder dan onze groenten en vol van smaak. Wil jij je laten rond leiden door de natuur en horen wat er allemaal valt te halen? Van harte ben je uitgenodigd voor een rondleiding.

vp5

Hoe vaak hoor je niet, bah, eng, vies. We hebben het dan over de kleine kriebeldiertjes Niet alleen volwassen mensen, maar zeker ook veel kinderen. Spelenderwijs, met handdiertjes en kleine korte verhaaltjes over dieren, is het mogelijk om kinderen spelenderwijs dichter bij de natuur te brengen. Een leuk moment om samen met jou (klein)kind mee te maken. Nieuwsgierig geworden? Meld je aan, om samen met je (klein)kind eens op pad te gaan. Er zijn voor kinderen potloepjes, vergrootglaasjes, schepnetjes e.d. aanwezig. Ook zijn er zoekkaarten en boekjes, zodat er gezocht kan worden naar het diertje of bloempje wat jij gevonden hebt. Je leert er erg veel van.

Voor alle deelname geldt dat de aansprakelijkheid bij deelname bij de deelnemer zelf ligt.

Voor vertrek is er een kopje koffie of thee en voor de kleintjes is er limonade.

Prijs voor deelname is: € 5,00  p.p. Activiteit duurt 1 ½ uur.

Opgeven kan per e.mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Uw natuurgids, Gerrie van den Brink.

 

Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Copyright © 2021 edelhert . Alle rechten voorbehouden.