Edelherten
Aardhuispark
Cannenburgergat Kroondomein Het Loo
This slideshow uses a JQuery script adapted from Pixedelic
Wild zwijn
Wild zwijn
Bloesem
Boslaan
Boslaan
Hemelharp
Hemelharp

Boetiek Edelhertje

Over-Veluwe

Heerlijk verse producten, ze zijn te koop. Een deel van de opbrengst is voor de goede doelen van het S.O.P. Wandelorganisatie. Voor informatoe wandelingen, kijk op hun website. Deze producten zijn te koop op de wandeldag van het wandelcomite, op de SAGAMBIARA-WALK te Putten. Kom allen, het is ieder jaar weer een practige wandeling en een mooie boetiek.

Heerlijk verfrissende Meidoornthee

Meidoornthee

Wat is het heerlijk, 's morgens een warm kopje Vlierbloesenthee

Vlierbloesemthee

Boerenkleuters, heerlijk in vla en yoghurt

Boerenkleuters

 

 

Boetiek Edelhert34.

Wat vind je er zoal?

Boetiek Edelhert34 is speciaal opgezet om de aangeboden artikelen te verkopen ten bate van het goede doel. Dat kunnen b.v. babyslofjes zijn, plantenbakjes. Er is van alles wat. De laatste jaren is er meer aanbieding in snoeperij, zoals appeltaartjes, caken, koekjes, enz. Ook is er veel Veluwse, eigengemaakte jam en kruiden te vinden. Kortom, vast ook wel iets voor u/jou.

Koek uit boetiek

Waar vind je ons?

Onze boetiek is te bezoeken op de laatste zaterdag voor Kerst, in Putten, op de SAGAMBIARA-WALK aldaar. Er wordt u een prachtig wandel evenement aangeboden. Er zijn verschillende afstanden te lopen. Niet in een groep. Onderweg worden u/jullie heerlijke versnaperingen aangeboden.

Bij terugkomst op de startlokatie staat er bij de ingang de boetiek, Edelhert34. De naam verraad het al, het is onderdeel van de SAGAMBIARA-WALK en van gids edelhert34. . Informatie kunt u vinden op de website van het S.O.P.

Er is koffie, thee en wat nog meer. Ook een heerlijk soepje is er verkrijgbaar.

En als u dan zo in de zaal zit, kom dan even een kijkje nemen bij boetiek Edelhert34.

50 % van de opbrengst gaat naar onze doelen.

Waarom maar 50 %?

ALs er meer afgedragen gaat worden, worden de prijzen van de artiekelen ook hoger. Dit ivm de gemaakte kosten. Er wordt niet aan verdient.  

Voor meer informatie kijk dan op www.wandelcommiteSamenOpPad.nl

 

Natuurlijk proeven.

 

Wat bedoelen we daar nu mee? Je kunt iets natuurlijk proeven, als gewoonte. Maar hier bedoel ik mee dat het product uit de natuur komt, dus eigenlijk de natuur proeven. En dat dat niet zo moeilijk is als het lijkt, ziet u hier. De voorbereidingen zijn afgerond en het product is klaar. Als je graag een recept wil, even een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik stuur het je graag op.

Allereerst zijn we paardenbloemen gaan plukken. Je moet natuurlijk niet vies zijn van vieze handen, want van paardenbloemen krijg je het sap op je handen. Maar dat is niet erg, integendeel. Het is zelfs gezond. Wat een mooie bijkomstigheid is, is dat je ook nog eens gezond buiten bent.

Daarna hebben we brandneteltoppen geplukt. Je kunt ze ook met een schaar afknippen. Ook de brandnetelprikjes zijn gezond, goed voor de doorbloeding. Fijn is het niet. Je kunt over een pijnlijke plek van de brandnetel een dovenetel, smalle weegbree of een paardenbloem uitwrijven. Ikzelf doe altijd een gaatje in de grond graven en stop mijn hand in de vochtige aarde. Soms helpt er bij iemand gewoon niets. Bedenk dan maar dat het toch best gezond is.

En wat kun je daar nu van maken?

Ik heb van de paardenbloemen gelei en honing gemaakt. Van de brandnetels zalf en olie. en verder zijn er nog wat producten die ik heb gemaakt.

Het is wel wat werk, maar je krijgt er veel voor terug. En je leert ook nog eens dat er zoveel voor onze voeten groeit. Ik zou zeggen, het is lente, ga de natuur in en pluk. Maar wel op een plaats waar geen honden hun behoeften doen en waar geen auto's rijden. Dat is niet gezond.

En als je er op uit bent geweest, deel het met anderen.

 

 

Geef een reactie in het gastenboek.

Ik zeg, pluk en geniet. Heel veel succes.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Copyright © 2022 edelhert . Alle rechten voorbehouden.