Mijn houten leven

HALLO, IK WAS EEN BOOM.

Wat is dat?                                                                                                                                                                                                              Elke keer als ik in het bos ben, sta ik versteld hoeveel gezonde bomen er momenteel afgezaagd worden. Rede, geld.                                                                                                                                                                                                                 Als er al gezaagd moet worden, waarom dan geen respect voor dit levende wezen, de boom. Er wordt namelijk veel meer vernield dan alleen bomen zagen. Andere bomen worden beschadigd door de machines die dwars door het bos jakkeren, zonder op of om te kijken.

De boom klaagt niet hardop. Maar we weten inmiddels dat er veel meer gevoel bij bomen speeld dan we tot nu toe hebben kunnen denken. Daarom dit bericht.                                                                                                                 
Boswerkers hebben mij omgezaagd. Niet leuk, maar soms is het niet anders. Wel hebben ze mij erg ruig neergehaald.  En dat doet pijn                                                                                                                                                                                                                                 Mijn familie wil mij niet kwijt, ik krijg van hen nog steeds voeding. Kijk maar naar mijn opstaande rand.  Nu ben ik ziek geworden en zal ik afsterven. Dan wordt ik voeding voor mijn familie. Ben ik toch blij. 

Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Copyright © 2021 edelhert . Alle rechten voorbehouden.