Op safarie in eigen tuin.

Wat ben je rijk als je een tuintje bezit. Het mooiste is natuurlijk voor of achter je huis. Maar hoeveel mensen hebben zo'n tuin en doen er weinig of niets mee? Helaas te veel.

Ik heb al eens een stuk geschreven over oase tussen beton. (ook te vinden op deze website) En zo is het nog altijd.

Maar wat als je het voorrecht hebt om een tuintje te bezitten. Met wat groene struiken en enkele bloemen kom je al heel ver.

En als je het goed verzorgt, zie je er al spoedig beestjes op af komen. Als je daar nu eens een krukje tussen zet en er even tussen gaat zitten, zul je al snel verbaasd zijn wat er allemaal in jou tuin te zien is.

Neem de tijd.                                                                      

DSC 2698 2

Ben jij bang voor spinnen? Hoeft niet. Zij zijn banger voor jou als jij voor hen hoeft te zijn. Als je dan zo'n spin eens van dichtbij gaat bekijken, niet alleen naar de poten, maar naar b.v. de oogjes. Je zult nog verliefd worden op die prachtige ogen. Vooral de springspinnen hebben prachtige ogen. Als ze over je hand lopen, perongeluk, zul je zien dat ze niets doen. Het zijn prachtige diertjes.

Probeer het maar eens. En als jij een mooie belevenis en/of een vraag hebt, even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat ook eens een bericht in het gastenboek achter en vertel hoe jij deze website vindt. Dank je wel.  

 

Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Copyright © 2021 edelhert . Alle rechten voorbehouden.