Edelherten
Aardhuispark
Cannenburgergat Kroondomein Het Loo
This slideshow uses a JQuery script adapted from Pixedelic
Wild zwijn
Wild zwijn
Bloesem
Boslaan
Boslaan
Hemelharp
Hemelharp

Mijn naam is Gerrie van den Brink.

Mijn wortels liggen in een dorp, aan de rand van het grootste aaneengesloten bosgebied van Nederland. Al van kleinst af ben ik altijd geïnteresseerd geweest in alles wat groeit en bloeit. Uren kan ik daarin doorbrengen. Samen met mijn Beagle Pluk ben ik het meest te vinden in het "Kroondomein Het Loo". Wat vind ik daar? Edelherten, wilde zwijnen, vossen, dassen enz. Schrijven vind ik leuk en wat is er dan mooier dan dat je zoiets kunt delen. Door middel van deze website wil ik jullie mee laten genieten van alles wat in de natuur op mijn pad komt.

Als klein meisje had ik een tuintje in de tuin van mijn ouders. Daarin had ik bloemetjes en wat groenten plantjes. Wat was ik er trots op als er iets uit gegeten kon worden. Dat het veel te weinig was besefte ik toen nog niet. Er zat in een boompje altijd een kruisspin, althans, ik dacht dat het altijd was. "s winters was hij er niet. Maar in het voorjaar kwam hij weer terug. Dat het een andere generatie was had ik geen idee van.

Ik heb een opleiding van 1 1/2 jaar gevolgd voor natuur gids. Ik ben geslaagd en mocht daarvoor een diploma ontvangen. Een gediplomeerd natuur gids dus.

Naast natuur gids ben ik ook schrijver van 2 boekjes. "Woorden met een doel" een kleine gedichtenbundel, is mijn eerste boekje. Gevolg door "Vrienden van Mulock", 2 vriendjes die bij elkaar in de klas zaten. Een klein avonturen boekje. Nu liggen er nog 2 boeken op de plank. De één is een kinderboek de ander een boek vol spannende op waarheid gebaseerde verhalen.

Deze website is niet bedoeld om informatie over dieren en planten te geven, dat laat ik over aan de specialisten, maar is bedoeld om mee te kijken achter de luiken van een natuur gids / natuurliefhebber. En wat je er allemaal mee kunt doen. Ik wens een ieder veel lees en kijkplezier op deze website.

 

Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Copyright © 2022 edelhert . Alle rechten voorbehouden.